معاون وزیر نفت با تقدیر از عملکرد سرمایه انسانی در افزایش تولید:

کارکنان خوش درخشیدید

مشعل   پانزدهمین نشست تخصصی شورای راهبری توسعه مدیریت صنعت نفت با ارائه گزارش تحلیل از نتایج ارزیابی عملکرد سال 1401 همراه بود. در این نشست دیدگاه نماینده سازمان اداری و استخدامی، همچنین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت ارائه و طی آن از کارگروه ها و افراد موثر در کسب نتایج برتر در ارزیابی عملکرد سال 1401 تقدیر شد.

منابع انسانی به عنوان یکی از ارکان مهم سازمانی، موضوعی است که وزارت نفت از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم نیز به آن توجه خاص داشته و برای بهبود بخشی هرچه بیشتر به این رکن مهم سازمان، گام های متعددی برداشته است. هفته ای که گذشت، پانزدهمین نشست تخصصی شورای راهبری توسعه مدیریت صنعت نفت با حضور معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی برگزار شد؛ شورایی متشکل از کارگروه هایی که بنا بر وظایف محوله تلاش کردند تا وزارت نفت در ارزیابی عملکرد سال 1401 در حوزه نیروی انسانی نتایج خوبی کسب کند.

کسب موفقیت ها در گرو نیروی انسانی

مهدی علی مددی، معاون وزیر در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در پانزدهمین نشست تخصصی شورای راهبری توسعه مدیریت صنعت نفت با تقدیر و تشکر از تمامی کارکنان صنعت نفت که تلاش چشمگیری در طول دوسالانه عمر دولت سیزدهم داشتند، خطاب به آنها اعلام کرد: به تمامی همکاران خود در کل صنعت نفت که با وجود تحریم ها خوش درخشیدید، خداقوت می گویم.

او با اشاره به اینکه صنعت نفت بر سه محور سرمایه گذاری، تکنولوژی و نیروی انسانی خلاصه می شود، افزود: همه موفقیت ها در صنعت نفت از جمله افزایش تولید مرهون تلاش و عزم نیروی انسانی است؛ از این رو ما مسئولیت سنگینی در قبال این ظرفیت درونی صنعت نفت به عهده داریم و باید بتوانیم زحمت های کارکنان صنعت نفت را به منصه ظهور برسانیم. او همچنین با اشاره به موضوع جذب سرمایه گفت: وزارت نفت با وجود تحریم ها، در این حوزه نیز با دیپلماسی انرژی، موفق ظاهر شد. علی مددی در ادامه با اشاره به دغدغه ریاست جمهوری در موضوع عملکرد و بهره وری و تأکید ویژه مقام عالی وزارت در این زمینه گفت: با توجه به اینکه وزیر نفت برآمده از صنعت نفت است، از زمانی که مسئولیت وزارت را در اختیار گرفته است به دلیل اعتقاد به انجام کار براساس پیگیری، برگزاری جلسات شورای معاونین مشابه جلسات فورکست مناطق عملیاتی به شکلی جدی و مرتب برگزار می شود.

معاون وزیر در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی افزود: سال ۱۴۰۱ سه شرکت توانستند بخشی از زحمات و فعالیت های خود را در آوردگاه ارزیابی دستگاه ها به نمایش بگذارند،

او با اشاره به اینکه صنعت نفت، صنعتی تخصصی است و باید به آن توجهی ویژه شود، گفت: تمام برنامه های دولت پیرامون فعالیت های صنعت نفت ترسیم می شود، از این رو باید تلاش مضاعفی در این بخش داشته باشیم تا بتوانیم به عملکرد واقعی صنعت نفت دست یابیم.

معاون وزیر در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی یادآور شد: مدیریت برنامه ریزی تلفیقی صنعت نفت، قلب تپنده این صنعت است و باید بخشنامه های صادره در موارد مختلف به صورت ویژه و از طریق مطالبه از شرکت ها از سوی این مدیریت پیگیری شود تا در رسیدن به اهداف ما را یاری برساند.

نهایی شدن الگوی عمومی تحول اداری

محمد روح الامینی، معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور نیز که در پانزدهمین نشست شورای راهبری توسعه مدیریت در صنعت نفت حضور داشت، خبر داد که در نشست اخیر شورای عالی اداری با توجه به دستور جاری سازمان اداری و استخدامی کشور همسو با اصلاح نظام اداری،الگویی متناسب با اهداف دولت سیزدهم و متناسب تر با نیازهای دستگاه های اجرایی تدوین شده است.

او گفت که این الگو با عنوان «الگوی عمومی تحول اداری» با حضور و تأیید رئیس جمهوری نهایی شده است و با توجه به الگوی تحول نظام اداری، توقع این است که خدمات اولویت دار در دولت سیزدهم مورد توجه فعالانه قرار بگیرد. روح الامینی افزود: در این الگو نسخه واحد برای همه وزارتخانه ها نداریم. تدوین برنامه اختصاصی تحول اداری برای دستگاه های اجرایی، تمرکز در خدمت و خدمت گیرنده و معلوم شدن خدمت های اولویت دار و شاخص های آن از ویژگی های الگوی عمومی تحول اداری است.

روح الامینی گفت: با توجه به الگوی تحول نظام اداری، توقع این است که خدمات اولویت دار در دولت سیزدهم مورد توجه فعالانه قرار بگیرد.

معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور همچنین با اشاره به موضوع ترکیب و تغییر در شورای تحول اداری اظهار کرد: با توجه به الگوی تحول نظام اداری کارهای اصلاحی روی این شورا انجام شده است.

روح الامینی ادامه داد: توقع ما این است که تغییرات ایجادشده منجر به آن شود تا نشست های حداقل دو ماهه با موضوع خدمات اولویت دار مانند سوخت رسانی تشکیل شود.

تقدیر از برترین ها

با توجه به ارائه گزارش نتایج ارزیابی عملکرد سال 1401 فرایند ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی شامل مواردی همچون سازماندهی، آموزش، تعامل با سازمان، ارائه مستندات بوده که جایگاه وزارت نفت در مقایسه بین دستگاهی سال 1401 با رشد همراه بوده است. این وزارتخانه همچنین در بخش شاخص های عمومی با 21 درصد رشد رتبه اول را کسب کرده است.

در پایان این نشست با توجه به ارائه گزارش نتایج ارزیابی عملکرد سال 1401 از علی فروزنده، مدیرکل روابط عمومی ستاد وزارت نفت و رئیس کارگروه روابط عمومی، تقدیر شد.

همچنین کارگروه توسعه دولت الکترونیک به عنوان کارگروه برتر شناخته شد که طی آن از حامد هاشمی ملایری، مدیرکل توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و دولت هوشمند و رئیس این کارگروه و مدیران فناوری چهار شرکت اصلی تقدیر شد.

کارگروه مدیریت سرمایه انسانی یکی دیگر از کارگروه های برتر بود که طی آن از ستوده مدیرکل آموزش، برنامه ریزی نیروی انسانی و تحول اداری تقدیر به عمل آمد. مرتضی رضیئی، رئیس کارگروه سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی، امید شاکری، مدیرکل سیاست گذاری، برنامه ریزی راهبردی و مدیریت انرژی، جواد یزدیان، مدیرکل منابع انسانی ستاد و رئیس کارگروه پشتیبانی و جمعی دیگر از مدیران صنعت نفت به عنوان متولیان و دست اندرکاران کارگروه های برتر در زمینه کسب نتایج برتر در ارزیابی عملکرد وزارت نفت در سال ۱۴۰۱ تقدیر و تجلیل شد.