با هدف نحوه اجرا و چگونگي تشكيل شناسنامه ورزشي و حلقه سلامت
   نشست هم انديشي رؤساي امور ورزش شركت هاي تابعه و فرعي شركت ملي نفت ايران برگزار شد
اجراي ماده3(حلقه سلامت) و تقويم برنامه و بودجه سال 1397 از سوی رؤساي امور ورزش مورد بررسي قرار گرفت.
سومين نشست هم انديشي رؤساي امور ورزش شركت هاي تابعه و فرعي شركت ملي نفت ايران، به منظور چگونگي اجرايي کردن ماده 3 حلقه سلامت (تشكيل شناسنامه ورزشي و آزمون هاي مرتبط با آن) و همچنين چگونگي تكميل فرم هاي تقويم برنامه و بودجه سال 1397 به ميزباني امور ورزش و تربيت بدني در مجتمع ورزشي - آموزشي نفت محمودآباد برگزار شد.
در اين نشست صميمانه كه طي دو روز و با حضور امیری فرد، مشاور  معاون و مدير عامل در امور عمليات غيرصنعتي؛ قورچيان، رئيس امور ورزش و تربيت بدني و كبوتران، نماينده اداره كل سلامت، تربيت بدني و مسئوليت اجتماعي به همراه رؤساي واحدهاي ستادي اين امور و نيز رؤساي امور ورزش شركت هاي تابعه و فرعي برگزار شد، ضمن بررسي چالش هاي موجود در ورزش شركت ملي نفت با ارائه پيشنهادها و راهكارهاي مناسب و با هدف اجرای هر چه بهتر ماده3(حلقه سلامت)، از مواد 14 گانه ابلاغي از سوي مقام عالي وزارت، به نتايج قابل قبولي دست يافتند.
در آغاز اين نشست، تاجيك گزارش مختصري از نتايج كارگروه هاي تخصصي راهبردهاي ورزش در صنعت نفت ارائه و هدف از برگزاري اين هم انديشي را نيز تشريح کرد.
در ادامه، اميري فرد ضمن بیان دستيابي به خروجي مثمرثمر و قابل اجرا در اين نشست، به ديدگاه مديرعامل شركت ملي نفت درباره ورزش شركت نفت اشاره کرد و ورزش همگاني را مهم ترين اولويت ايشان و اعضاي شوراي ورزش برشمرد و حفظ سلامت كاركنان و افراد تحت تكفل ايشان كه تأثير مستقيم بر زنجيره ارزش توليد صنعت نفت دارد را از دغدغه اين عزيزان دانست و در اين زمینه به نقش تعيين كننده و غيرقابل انكار امور ورزش  شركت هاي تابعه و فرعي تاکید کرد. وی همچنين هدف از توسعه ورزش همگاني را در گام اول، ايجاد سلامت روان و سلامت جسم در بين كاركنان و خانواده هاي آنها دانست و در گام دوم به تأثير مثبت ورزش همگاني بر ارزش افزوده توليد و تأثير در استمرار توليد اشاره کرد و گام سوم را حركت در مسیر كنترل هزينه هاي صورت گرفته در اين بخش دانست.
اميري فرد در ادامه به ورزش قهرماني نيز پرداخت و آن را ميداني براي ايجاد انگيزه در بين ورزشكاران بخش همگاني برشمرد كه باید ارتقاي ارزش هاي اخلاقي و رواني كاركنان را شامل شود و از آنجا  كه ورزش قهرماني در امتداد ورزش همگاني است، توجه به آن را در مسیر حفظ انگيزه در بين ورزشكاران لازم و ضروري دانست.
وي در پایان آرزو كرد: بيش از پيش شاهد اتفاقات خوب در ورزش صنعت نفت، بخصوص در ورزش همگاني و قهرماني شركت ملي نفت ايران باشيم.
در ادامه اين نشست، دكتر افشار ضمن ارائه گزارش از مراحل تشكيل كارگروه ماده3 (حلقه سلامت) و تصويب آن در شوراي عالي ورزش، به نحوه اجراي آن و چگونگي تشكيل شناسنامه ورزشي پرداخت و از رؤساي امور ورزش حاضر در جلسه خواست كه با يكسان سازي فرم هاي مربوط و دستگاه هاي اندازه گيري مورد نياز، گام بسيار مهم و بلندي در مسیر انجام هر چه بهتر ماده 3(حلقه سلامت) بردارند.
با اتمام سخنان دكتر افشار، دكتر پيراسته، كارشناس ارشد مركز خدمات مشاوره ورزشي و حركات اصلاحي، ضمن ارائه گزارش از روند تشكيل شناسنامه ورزشي در اين مركز، توضيحات تكميلي را در خصوص لزوم اجراي ماده 3(حلقه سلامت) با ارائه آمار و ارقام دقيق بيان کرد كه مورد استقبال حاضران در جلسه نيز قرار گرفت.
پس از ارائه توضيحات لازم در خصوص ماده 3(حلقه سلامت)، رضا قورچیان، رئيس امور ورزش و تربيت بدني و دبير شوراي ورزش شركت ملي نفت ضمن قدرداني از حضور مشاور معاون و مديرعامل درامورعمليات غير صنعتي و رؤساي شركت هاي تابعه و فرعي در اين نشست هم انديشي، به بررسي اهداف اين گردهمايي دو روزه پرداخت و رسيدن به راهكارهاي عملي يكسان در زمینه اجراي ماده 3(حلقه سلامت) و تكميل فرم هاي تقويم برنامه و بودجه سال 97 را مهم ترين دليل برگزاري اين نشست بيان کرد.
 با توجه به تغييرات صورت گرفته، كبوتران، نماينده اداره كل سلامت، تربيت بدني و مسئوليت اجتماعي، نحوه تكميل فرم هاي تقويم برنامه و بودجه پيشنهادي سال 1397 را به صورت جامع براي حاضران در جلسه بيان كرد و ضمن جوابگويي به سؤالات مطرح شده، چگونگي تكميل و ارسال آن را نيز شرح داد.
 در پايان اين نشست، پس از بررسي برنامه و پيشنهادهای ارائه شده از سوی رؤساي امور ورزش هاي شركت هاي تابعه و فرعي مقرر شد، تمامي شركت ها ضمن تدوين تقويم برنامه و بودجه پيشنهادي سال 1397، امكانات خود را در زمینه اجراي مطلوب ماده 3(حلقه سلامت) بررسي کنند و ضمن اعلام به امور ورزش و تربيت بدني شركت ملي نفت، مقدمات تهيه وسايل سخت افزاري مربوط را با هماهنگي و مشاوره آن امور فراهم آورند.

 

صعود کوهنوردان شرکت ملی نفت ایران به چین کلاغ
گروه كوهنوردي شركت ملي نفت ايران در آخرین برنامه از سری برنامه های تدوین شده به ارتفاعات البرز( قله چين كلاغ) صعود کردند.
 قله چین کلاغ از قله های البرز مرکزی و جنوبی ترین قله از کوه های شمال تهران است و در ارتفاع 2820 متري قرار دارد. این کوه از شمال به قله های دوشاخ و پلنگ چال، از غرب به دره امامزاده داود، از شرق به دره درکه و از جنوب به منطقه سعادت آباد و فرحزاد مشرف است.
اين كوهپيمايي با حضور23 نفر از کارکنان با هدف تقويت قواي جسماني و توسعه ورزش همگانی انجام شد که کوهپیمایان پس از يك ساعت كوهپيمايي ابتدا به چشمه رسيد و سپس با كمي استراحت و بعد با حرکت به سمت قله، بعد از 3 ساعت کوهپیمایی به قله چین کلاغ رسیدند.
کوهنوردانی كه در اين كوهپيمايي شركت داشتند، عبارتند از:
آقايان: سيد جعفر صادق حسني، غلامعباس روستايي، محمود رضا مرادي، رضا نوشادي، اكبر جعفرپور، حسين ولاشجردي، محمد علي عابدي،  ياور جبریيل زاده، محمد تشيعي، فريدون ابوقداره، محمد رضا شهابي فر، حسن رزميان مقدم، مصطفي حسيني، مجيد خسرواني، عبدالله شاهرخ، علي قربان شيران، علي تقوي، هادي تقوي، لطف الهی تشكريان، محمد جواد ميرزايي، رحمت اله رزاقي (مربي گروه ) و حسين باقرزاده (سرپرست گروه )


  آموزش کمک های اولیه
 به کوهنوردان اکتشاف

روابط عمومی مدیریت اکتشاف، اولین دوره آموزش کمک های اولیه برای همکاران کوهنورد مدیریت اکتشاف را طی دوره یک ماهه برگزار کرد و آزمون آن نیز با موفقیت انجام شد. هدف از برگزاری این دوره، پیش آمادگی برای همکاران کوهنورد و برگزاری کلاس های آموزش امداد و نجات در کوهستان در آینده نزدیک بود. امید است همانطور که با حمایت مسئولان در صنعت نفت، برنامه های ورزشی مختلفی با هدف سلامت جسم و اندیشه کارکنان برگزار می شود، همکاران نفتی نیز با جدی گرفتن این دوره های آموزشی، گامی محکم در مسیر اعتلای این گونه برنامه ها بردارند.

 

جنگل نوردی و کوهپیمایی اکتشافی ها از آهار تا  گرگان
گروه کوهنوردی مدیریت اکتشاف در دو برنامه به صورت مجزا برای آقایان و خانم ها در رشته کوه های البرز به جنگل نوردی و کوهپیمایی پرداختند.
در برنامه کوهنوردی آقایان که با حضور علیرضا میقانی نژاد، محمود مسعودی، مسیب توسلی، مصطفی آلاشتی، حجت حق شناس، میرعلی واعظی، حسن دژاکور، غلامرضا تیموری، مسعود طهرانی، مرتضی غیاثوند، اسفندیار صفادوست، محمد پرتوی، ذبیح اله  نریمانی، رسول خلج و میهمان علی ضمیری و راهنمایان( خورشیدی و صالح ) برگزار شد،  مسیر جهان نما به زیارت را طی دو روز جنگل نوردی و کوهپیمایی کردند.
در گروه کوهنوردی خانم ها نیز که با حضور کبرا بدری، سمیه شمس، سودابه سعادتی، لیلا دارابی، زهرا بیاض، شمسی مهری، نرگس عباسی، منصوره قنبرزاده، مریم محسنی، مریم امیری، مه سمیا احمدپور، آتنا امیری و نفیسه جعفری، آیسا قنبرزاده، گیسو محسنی، لیلا محسنی، زهرا لطفی و معصومه لطفی انجام شد، مسیر  آهار تا آبشار شکرآب را طی یک روز کوهپیمایی کردند. این برنامه اولین کوهپیمایی بانوان مدیریت اکتشاف بود.

 


صعود جانبازا ن  پالایش و پخش به ارتفاعات برم فیروز
کوهنوردان جانباز و معلول شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، به میزبانی منطقه فارس به ارتفاعات برم فیروز شهرستان سپیدان استان فارس صعود کردند.
با هدف و تقویت روحیه نشاط و شادابی ایثارگران و همچنین توجه به سلامت جسمانی و روانی آنان، برنامه صعود سراسری جانبازان به ارتفاعات برم فیروز با همکاری امور ورزش و تربیت بدنی با حضور 80 نفر از کوهنوردان جانباز شاغل در شرکت ها ی تابعه پالایش و پخش برگزار شد. در این برنامه کوهپیمایی که ۲ ساعت و نیم طول کشید، جانبازان و معلولان توانستند ضمن صعود به قله برم فیروز، پرچم مقدس جمهوری اسلامی را بر فراز این قله به اهتزاز درآورند. جانبازان علاوه بر صعود به ارتفاعات برم فیروز، به ارتفاع سه هزارو 300 متری، از طبیعت زیبای این منطقه نیز صعود کردند و به پاکسازی حجم بسیار بالایی از زباله های به جا مانده از گردشگران و کوه پیمایان قبلی پرداختند.