فرزند ملی پوش نفتی در وزنه برداری:
هدفم قهرمانی در المپیک است
درمنطقه جنوب شرق، فرزندان کارکنان شرکت از پدرانشان سختکوشی، تلاش شبانه روزی و کوشش بی وقفه را آموخته اند. ابوالفضل احمدی پور فرزند محمدرضا احمدی پور، از کارکنان زحمتکش ایستگاه مخابراتی لاشکار، پای درس پدر، الفبای موفقیت را یاد گرفته و توانسته تا رده ملی تیم وزنه برداری نوجوانان و جوانان ایران پیش رود.به دلیل علاقه وافری که به وزنه برداری داشته، از همان سنین نونهالی این ورزش را شروع کرده و با پشتکار و حمایت والدینش موفق شده ضمن کسب عناوین قهرمانی، به تیم ملی هم برسد. حالا این نوجوان نفتی، قهرمانی در المپیک را در سر می پروراند و می گوید که هیچ مانعی جلودار راه او نخواهد بود. با این نوجوان ورزشکاردر خصوص وزنه برداری و نیز برنامه هایش گفت وگویی داشتیم که باهم می خوانیم.
با یک بیوگرافی از خودت شروع کن؟
ابوالفضل احمدی پور و متولد سال 1384 هستم و در کلاس دهم درس می خوانم. پدرم از کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه جنوب شرق است و در واحد حراست، ایستگاه مخابراتی لاشکار مشغول به کار است و درواقع یکی از مشوق های اصلی من در رشته وزنه برداری است.
از چه سالی وزنه برداری را شروع کردی و آیا قبل از آن فعالیتی در این زمینه داشتی؟
خیر من قبل از وزنه برداری هیچ فعالیت ورزشی نداشتم؛ اما از سال 94 وارد عرصه وزنه برداری شدم و به قولی این رشته ورزشی را انتخاب کردم.
چرا وزنه برداری را انتخاب کردی؟
به این رشته علاقه داشتم و اینکه مسابقات وزنه برداری که از تلویزیون پخش می شد نیز در انتخاب من بی تأثیر نبود و این شد که علاقه خاصی پیدا کردم و وزنه بردار شدم.
وزنه برداری، رشته ای هوازی و قدرتی است. تو علاوه بر علاقه به این رشته آیا در فیزیک بدنی خودت این استعداد و توانایی را می دیدی که به این رشته بپردازی؟
باید بگویم من در ابتدا استعداد زیادی در این رشته نداشتم؛ اما روز به روز و با توجه به علاقه و نیز با پشتکاری که داشتم، تلاش کردم و توانستم موفق شوم.
از شروع به کار و اولین وزنه ای که زدی بگو؟ در واقع از چه رده سنی شروع کردی؟
ابتدا در رده نونهالان به این رشته ورزشی پرداختم و در ورزشگاه تختی شهرستان رفسنجان سالن وزنه برداری تمرینات خود را آغاز کردم و سپس توانستم در مسابقات ورزشی نونهالان رشته وزنه برداری که در سطح شهرستان رفسنجان برگزار شد، دو مدال طلا کسب کنم. در ادامه و در رده نونهالان به مسابقات کشوری اعزام شدم که در آنجا ششم شدم. بعد از آن به رده نوجوانان رفتم که در حال حاضر هم در این رده به فعالیت مشغول هستم و توانستم در این رده دو مدال طلا در سطح استان کرمان طی سال های 96 و 97 کسب کنم و همچنین یک مدال برنز کشوری در سال 98 به دست آوردم.
مدتی عضو تیم ملی وزنه برداری نوجوانان کشور هم بودی. در مورد دعوتت به تیم ملی بگو؟
در سال 99 در مسابقات لیگ برتر وزنه برداری به عنوان یکی از اعضای باشگاه صنعت مس سرچشمه در نتیجه گروهی تیمی سوم شدیم تا اینکه در سال 1400 بر اساس عملکردی که در لیگ داشتم، در دسته مثبت 73 کیلوگرم به اردوی تیم ملی دعوت شدم.
چه وزنه هایی تا الان زده ای؟
وزن 110 کیلوگرم را یک ضرب و در حرکت دو ضرب 130 کیلو را زدم و در حال حاضر هم وزنم را بالا برده ام و در وزن 81 کیلوگرم وزنه می زنم.
در حال حاضر عضو کدام باشگاه هستی؟
امسال با باشگاه صنعت مس قرارداد دارم که فکر کنم هر سال تمدید شود.
پرداختن به این رشته ورزشی به درس و تحصیلت آسیب نزده است؟
اصلاً ربطی به هم ندارند؛ چون هم برای درس خواندن وقت می گذارم و هم به ورزش می پردازم. این دو تداخلی با هم ندارند.
در دوران کرونا کجا تمرین می کنی؟
با شرایط همه گیری کرونا زیر نظر مربیان به صورت خصوصی کار می کنم؛ چون احتمال آسیب دیدگی در این ورزش بالاست، مربی حتماً باید حضور داشته باشد.
تا کنون آسیب جدی هم داشته ای؟
یک مقدار آسیب دیدگی لگن داشتم، زمانی که زیر وزنه رفتم، این اتفاق افتاد و درمانش یک سال طول کشید؛ چون وزنم هم آن زمان، 55 کیلوگرم بود، مجبور شدم برای درمان، وزنم را بالا ببرم.
در حال حاضر برای کدام مسابقات خودت را آماده می کنی؟
فعلاً برای لیگ برتر که از اواسط مهر آغاز می شود، آماده می شوم.
چرا از تیم ملی خط خوردی؟
من دوماه عضو تیم ملی بودم و در اردو ها شرکت کردم. رده سنی من نوجوانان است؛ اما در سطح حرفه ای، با جوانان رقابت می کنم و هنوز دو سال دیگر مانده تا بتوانم در رده سنی جوانان رقابت کنم و علت خط خوردنم از تیم ملی همین بود.
از برنامه و هدفت در وزنه برداری بگو؟
من هم مثل هر ورزشکار دیگری دوست دارم ابتدا در تیم ملی باشم و نیز در ادامه قهرمان جهان و المپیک شوم.
به غیر از ورزش به چه چیز دیگری علاقه داری؟
ابتدا تمام حواسم به درس و تحصیلم است و بعد فقط به وزنه برداری فکر می کنم.
در ورزش که هدفت مشخص شد. در تحصیل تا کجا می خواهی ادامه دهی؟ من رشته تجربی را انتخاب کرده ام وفعلا باید دیپلم بگیرم و سپس وارد دانشگاه شوم؛ البته می خواهم در هر دو زمینه ورزشی و تحصیلی موفق شوم و مواظب هستم که هیچ کدام آسیب نبینند..
از آنجا که وزنه بردار هستی، آیا شده در منزل از تو بخواهند که اجسام سنگین را جابه جا کنی؟
بله. در منزل کارهایی را که به قدرت بدنی نیاز دارد، من انجام می دهم.
در بیرون از منزل چطور؟
باید تلاش کنم که بیشتر وزنه بزنم، اما نه در این حد غیرحرفه ای و غیراصولی. فقط زیر نظر مربی وزنه زدن اصولی است. برای همین سعی می کنم این کار را بیرون انجام ندهم.
قدرت بدنی بالایی که داری، به خاطر مصرف مکمل ها ست یا تمرینات ورزشی؟
مصرف مکمل، ربطی به افزایش قدرت بدنی ندارد. مکمل صرفاً پروتیین، کلسیم و... را وارد عضلات بدن می کند تا سریع و به شکلی رشد کنند که مانع آسیب دیدگی بدن شود و از شل شدن عضلات هم جلوگیری می کند. قدرت من و تمام ورزشکاران به خاطر تمرین است.
درهفته چند ساعت برای ورزش کردن، وقت می گذاری؟
پنج روز و روزی سه ساعت و بدنسازی هم در کنار وزنه برداری انجام می دهم.
اگر مانعی در راه پرداختن به این رشته ورزشی برای تو پیش بیاید، چه تصمیمی می گیری؟
هدفی را که انتخاب کرده ام، تا آخر دنبال می کنم و هر مانعی باشد، با تلاش از سر راه بر می دارم.
تغذیه یک فرد ورزشکار در رشته وزنه برداری با افراد عادی چه تفاوتی دارد؟
تغذیه ما تا حدی با بقیه فرق می کند. ما باید بیشتر غذاهای پروتیین دار مصرف کنیم و تا جای ممکن کربوهیدرات و مواد قندی نخوریم.
پدرو مادرت در مورد ورزش تو چه نظری دارند؟ مخالف نبودند؟
آنها هیچ وقت با ورزش کردن من مخالف نبودند؛ بلکه مشوق من هم بودند و کمکم می کنند تا بتوانم بهتر ورزش کنم و در مسابقات موفق باشم.
در پایان اگر صحبت خاصی داری، بگو؟
تشکر ویژه دارم از مربیان و خانواده ام که در این مسیر به من کمک کردند، ضمن اینکه سعی می کنم با تلاش بیشتر، به رده ها ی بالاتر برسم.
سومین صعود همکار نفتی به بام ایران
معصومه اصغری همکار نفتی شاغل در روابط عمومی ستاد وزارت نفت (خبرنگار نشریه مشعل) موفق شد، برای سومین مرتبه به قله 5671 متری دماوند صعود کند. خانم اصغری به همراه تیمی چهار نفره با حرکت از جبهه جنوبی موفق شد به قله دماوند صعود کند. خانم اصغری در خصوص این صعود گفت: صبح روز پنج شنبه (18 شهریور) ازجبهه جنوبی به سمت قله حرکت کردیم و تیم در بارگاه سوم مستقر و عصرهم هوایی انجام شد. سپس صبح روز بعد با توجه وضعیت هوا ونیز باد شرایط برای صعود فراهم بود که ساعت 4:30 صبح روز جمعه به سمت قله حرکت کردیم و بعد از 6 ساعت کوه پیمایی حدود ساعت 11 به قله رسیدیم. در زمان صعود، جمعیت بسیاری از کوهنوردان انفرادی و گروه های کوهنوردی در طول مسیر و روی قله حاضر بودند به نحوی که با توجه به شرایط محدودیت های کرونا نوبت و فرصتی برای عکس با تابلوی قله فراهم نبود و ترجیح داده شد با پرچم ایران در گوشه ای دیگر از قله با نمای کاسه آن خوشحالیمان را ثبت کنیم.
سرمربی صنعت نفت دستیارانش را معرفی کرد
دستیاران علیرضا منصوریان در تیم فوتبال صنعت نفت آبادان معرفی شدند. علیرضا منصوریان بعد از امضای قراردادش با باشگاه صنعت نفت آبادان، رسما کارش را با حضور در تمرینات تیم آغاز کرد. منصوریان در قدم بعد، دستیارانش در صنعت نفت آبادان را هم معرفی کرد. بر همین اساس محمد خرمگاه، حسین کاظمی، علی دهقان، مجاهد خذیراوی، مرتضی بچاری و کاظم فرحانی به عنوان دستیاران منصوریان، در لیگ بیست و یکم روی نیمکت نفت آبادان به او در هدایت تیم کمک می کنند. از نکات قابل توجه، حضور مجاهد خذیراوی از بازیکنان سابق صنعت نفت روی نیمکت آبادانی هاست. او از همین تیم به تیم ملی راه پیدا کرد و سابقه بازی در استقلال تهران را نیز در کارنامه کاری خود دارد.
بانوان پالایش نفت آبادان برای لیگ برتر بسکتبال آماده می شوند
تیم بسکتبال بانوان پالایش نفت آبادان، خود را برای فصل جدید لیگ برتر کشور آماده می کند. لیگ برتر بسکتبال در فصل پیش رو با حضور 12 تیم در دو گروه برگزار می شود که تیم پالایش نفت آبادان در گروه دوم با تیم های اکسون تهران، پاز تهران، ستاد گاز تهران و فولاد مبارکه اصفهان هم گروه است. این مسابقات به صورت متمرکز از ۳۱ شهریورماه در تهران آغاز می شود. نماینده نفت در لیگ برتر بسکتبال بانوان، تمرینات خود را با ترکیبی از جوان های بومی و با تجربه ها برای فصل جدید آغاز کرده و امیدوار است امسال بتواند با کادر فنی بومی خود، به نتایج خوبی دست پیدا کند. مژگان خدادادی، ساغر آجیلی، ترنم شاهین زاده، ایلناز مظهری، مریم پورخلف، هما جعفری، مریم جانکی، الناز سیاهی، انیس مرادی، آنا احمدی، محدثه قسمی و مژده نظری به عنوان بازیکن در این فصل از رقابت ها، پالایش نفت آبادان را همراهی می کنند. همچنین امسال پالایش نفت آبادان با کادری بومی در لیگ حضور خواهد داشت؛ مدینه آلبوعلی روضان به عنوان سرمربی و ستاره صادقی و مهسا بهادری به عنوان کمک مربی و همچنین سهیلا گلیدری، به عنوان سرپرست، کادر تیم آبادان را تشکیل می دهند.