رمز و راز  یک سوخاری خوشمزه

خمیر   بنیه

  داوود اعماری

خمیر بنیه، خمیری است که برای سوخاری کردن همه چیز می توانیم از آن استفاده کنیم، از مرغ، ماهی، میگو گرفته تا پیاز، قارچ، انواع کلم ها و دیگر سبزیجات را می توان با این خمیر به صورت سوخاری های خوشمزه درآورد. همچنین می توانید برای تهیه جوجه چینی هم از این خمیر استفاده کنید. این خمیر جادویی طعمی بی نظیر به مرغ و ماهی یا پیاز و قارچ می دهد که با یک بار تهیه آن، مطمئنا جایی در برنامه غذایی تان پیدا خواهد کرد.

 مواد لازم

تخم مرغ: 2 عدد

شیر: یک سوم پیمانه

آرد: 6 تا 8 قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری

پودر سیر: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

پودر کاری و آویشن: به میزان لازم

پیاز: یک عدد

قارچ: 300 گرم

  طرز تهيه

ابتدا تخم مرغ ها را شکسته، خوب هم می زنیم تا کف کند. سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. بیکینگ پودر، نمک، فلفل و پودر کاری را می افزاییم و هم می زنیم، حالا نوبت اضافه کردن آرد است. آن را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و مواد آماده را کنار می گذاریم.

پیاز را به صورت حلقه ای برش می زنیم. سپس آغشته به موادی می کنیم که از قبل آماده کرده ایم. قارچ را هم آغشته به این مواد می کنیم. حالا هم قارچ و هم حلقه های پیاز آماده شده را سرخ می کنیم.

نکته

* در خمیر بنیه، برای یک تخم مرغ به سه تا چهار قاشق سوپخوری آرد نیاز داریم.

* در صورت استفاده از پودر کاری، از آویشن و پودر سیر استفاده نمی کنیم، چون پودر کاری از چند نوع ادویه تشکیل شده است.

هات چاکلت کافی شاپی

  آتینا عالی

مواد لازم

مواد لازم برای 2 فنجان

شیر: یک لیوان دسته دار

شکر: 3 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو مرغوب و تیره: 2 قاشق غذاخوری سرصاف

نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری سرصاف (بیشتر نشود)

شکلات تخته ای: 20 گرم (تلخ یا شیری بسته به نوع سلیقه)

نمک: نوک قاشق چایخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه

شکر، پودرکاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا ذرات پودر کاکائو بهتر باز شود و گلوله نشود. سپس شیر، شکلات، نمک و وانیل را می افزاییم و ظرفمان را روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا خوب حل شوند. وقتی جوش آمد و کمی غلظت گرفت، هات چاکلت کافی شاپی مان آماده سرو است.

 

سالاد خیار

 مواد لازم

ماست یونانی پرچرب: یک دوم فنجان

 پودر سیر: یک قاشق غذاخوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده تازه: 2قاشق غذاخوری

خیار خرد شده: 3 تا 4 عدد

پیاز قرمز کوچک خرد شده: یک عدد

نمک دریایی و فلفل سیاه( از هرکدام): یک چهارم قاشق چایخوری

 طرز تهیه

ماست، پودر سیر، آبلیمو، جعفری، نمک دریا و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. سپس آن را به خیارها و پیازهای خرد شده، اضافه می کنیم و بار دیگر به آرامی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. سالاد آماده را یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. پس از آن زمان سرو و لذت بردن از خوردن این سالاد خوشمزه است.