طعمی جدید، اما لذیذ
سوپ گوشت و نودل
عاطفه حبيبي
نودل يا رشته فرنگي يکي از بهترين مواد اوليه براي آشپزي است، چراکه از نظر اقتصادي هم مقرون به صرفه است و کالري زيادي دارد، علاوه بر اين به راحتي مي توان از ترکيب انواع و اقسام مواد غذايي با اين رشته پرطرفدار، غذاي جديد با طعمي لذيذ تهيه کرد. از اين رو روش هاي زيادي متناسب با ذائقه افراد براي تهيه نودل وجود دارد.
يکي از مواد غذايي که مي توان به نودل اضافه کرد و به آن عطر و طعم لذيذي داد، گوشت و ادويه جات معطر است که با اضافه کردن آنها مي توان يک سوپ نودل گوشت خوشمزه درست کرد و از خوردنش لذت برد.
مواد لازم
گوشت خرد شده: 300 گرم
زنجبيل تازه: 10 گرم
باديان رومي: يک سوم قاشق چايخوري
برگ بو: 2 برگ
شکر: 2 قاشق غذاخوري
نودل: 2 بسته
سرکه: يک قاشق غذاخوري
سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
چيلي خشک: يک عدد درسته
پيازچه: 2 عدد درسته
پياز: يک عدد
رب: نصف قاشق غذاخوري
سالسا: به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را به صورت مکعبي درشت برش مي زنيم و به همراه کمي سرکه قرمز و زنجبيل تازه مي گذاريم تا بپزد. سپس گوشت را از صافي رد مي کنيم و با مقدار خيلي کمي روغن تفت مي دهيم تا برشته شود. در اين مرحله گوشت را داخل ظرفي مي ريزيم و در همان تابه کمي شکر را کاراملي مي کنيم و گوشت را به آن مي افزاييم. سس سويا، پيازچه، برگ بو، زنجبيل، چيلي خشک، چند قاچ پياز، کمي باديان رومي و مقدار بسيار کمي آب را اضافه مي کنيم و روي گاز مي گذاريم و کمي رب و سالساي تند تفت مي دهيم و سس سويا را به آن اضافه مي کنيم. در ظرف را مي گذاريم. سراغ رشته هاي نودل مي رويم و طبق دستور روي بسته، آنها را آماده مي کنيم. گوشت طعم دار و نودلمان آماده است. ابتدا آب گوشت و سس را داخل ظرف مورد نظر مي ريزيم. سپس نودل آماده شده و در آخر هم گوشت را اضافه مي کنيم.
ژله تزریقی
آتينا عالي
مواد لازم
ژله آلوورا: 2 بسته (اگر براي بار اول مي خواهيد اين ژله را درست کنيد، مي توانيد از ژله هايي که در دسترس داريد استفاده کنيد. ژله آلوورا بي رنگ است و باعث زيبايي کار مي شود)
آب جوش: 3 ليوان(به ازاي هر بسته ژله، يک و نيم ليوان آب جوش نياز است)
خامه: 100 گرم
سرنگ: يک عدد 5 ميلي و يک عدد 10 ميلي
رنگ خوراکي: به ميزان لازم
طرز تهيه
ژله را با آب جوش مخلوط مي کنيم (ژله در آب جوش حل مي شود و نياز به بن ماري کردن ندارد) و داخل قالب مي ريزيم. کمي از ژله را کنار مي گذاريم. ژله اي را که داخل قالب ريخته ايم به مدت سه ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم. بعد از سپري شدن اين مدت، تزريق را شروع مي کنيم. (فراموش نکنيد قبل از تزريق حتما هواي سرنگ گرفته شود تا هنگام تزريق هوا وارد ژله نشود و آن را از هم باز کند. همچنين سرنگ را تا انتها وارد ژله نکنيد.) در اين مرحله خامه را کم کم اضافه مي کنيم که در صورت سفت بودن خامه مي توان کمي شير به آن اضافه کرد. بعد اينکه کار تزريق تمام شد، ژله آماده را دوباره داخل يخچال مي گذاريم تا خامه خودش را بگيرد. سپس ژله آلوورا رويش مي ريزيم تا پشت کارمان تميز و يکدست شود. براي بهتر ديده شدن طرحمان در آخر کمي خامه يا بستني به باقيمانده ژله اضافه مي کنيم و در مرحله آخر در قالب مي ريزيم تا زماني که ژله را برمي گردانيم، طرحمان بهتر ديده شود.
دسر ماست، آناناس و پیناکولادا
دريا يماوج
مواد لازم
ماست شيرين: 2 ليوان
پودر ژله پينا کولادا: يک بسته
آناناس: 6 حلقه نگيني خرد شده و 3 حلقه براي تزيين
ژله توت فرنگي: نصف ليوان (براي تزيين)
آب جوش: نصف ليوان (براي حل کردن پودر ژله)
وانيل: نوک قاشق چايخوري
آب کمپوت آناناس: به ميزان لازم
طرز تهيه
پودر ژله پيناکولادا را با نصف ليوان آب جوش روي بخار کتري حل مي کنيم. سپس ماست را خوب هم مي زنيم تا صاف و يکدست شود، آناناس خرد شده را با ماست مخلوط کرده و وانيل و آب کمپوت آناناس را با مواد مخلوط مي کنيم. ژله حل شده را به موادمان مي افزاييم و در ظرف مورد نظرمان مي ريزيم و داخل يخچال مي گذاريم تا خودش را بگيرد. زماني که آماده شد روي دسرها را با حلقه آناناس و ژله توت فرنگي تزيين مي کنيم.