یک پیش غذای گیاهی خوشمزه

سالاد نودل چینی

نودل، يک غذاي چيني است که از خمير تهيه مي شود؛ اما طرز تهيه آن بسيار متفاوت است. اين غذا را مي توان با آب جوش در کمتر از 5 دقيقه براي خوردن آماده و با انواع سس ميل کرد. اين غذا به همراه سوپ نيز سرو مي شود. راه ديگري که براي خوش طعم کردن نودل مي توانيم استفاده کنيم، ترکيب انواع مواد غذايي با آن است. افراد زيادي هستند که علاقه خاصي به اين غذا دارند؛ البته نودلي خوشمزه و لذيد. بنابراين استفاده از انواع سبزيجات همراه با نودل مي تواند طعم خوبي به آن بدهد. در ادامه طرز تهيه سالاد نودل چيني را برايتان آورده ايم که طعم بسيار خوبي دارد و با يک بار امتحان، شايد جايي در برنامه غذايي تان پيدا کند.

 

   پرنيان کوليوند

مواد لازم 

 مرغ آب پز خرد شده: يک ليوان

جعفري خرد شده: يک ليوان

هويج رنده شده: يک ليوان

پياز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري

فلفل دلمه اي خلالي: يک ليوان

سس مايونز: يک چهارم ليوان

خامه: يک چهارم ليوان

نودل (رشته چيني): يک بسته

بادام هندي: (به دلخواه)

نکته: (در اينجا ليوان به عنوان پيمانه در نظر گرفته شده است)

طرز تهيه

سس مايونز و خامه را در يک ظرف جداگانه با يکديگر مخلوط مي کنيم. در يک کاسه بزرگ مرغ، جعفري، پياز، هويج و فلفل دلمه اي را مخلوط کرده، سپس مخلوط سس و خامه را به اين سالاد اضافه مي کنيم. در آخر نيز نودل (رشته چيني) را طبق دستور روي پاکت (سه تا چهار دقيقه) در آب جوش قرار مي دهيم و آن را آبکش مي کنيم و به مخلوط سبزيجات و مرغ مي افزاييم. براي جلوگيري از خمير شدن نودل هم بهتر است که سالاد قبل از سرو کردن اضافه شود.

 

رانی هلو

آتينا عالي

مواد لازم (براي 4 ليوان)

هلو زعفراني و رسيده: 500 گرم

آب: 2 ليوان

شکر: يک دوم ليوان (با توجه به ميزان شيرين بودن هلو مي توانيد بيشتر از آب استفاده کنيد)

طرز تهيه

اولين کاري که انجام مي دهيم، اين است که مقداري آب را جوش مي آوريم. سپس هلو ها را به مدت 5 دقيقه داخل آب قرار مي دهيم تا پوستش نرم شود. آنها را از آب جوش خارج مي کنيم و زير آب سرد مي گيريم. (با اين کار پوست هلو براحتي کنده مي شود) پوست هلوها را مي کنيم، هسته آن را مي گيريم و خرد مي کنيم. هلوها را پوست کنده و خرد مي کنيم. در يک ظرف آب را جوش مي آوريم و شکر را به آن اضافه مي کنيم. سپس هلوهاي آماده را اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقيقه مي گذاريم بپزد. (به اندازه اي که کمي نرم شود و شکر به خورد ش برود). وقتي از پخت آن مطمئن شديم، از روي حرارت برمي داريم و اجازه مي دهيم تا خنک شود. بعد از اينکه کاملا سرد شد، يکي، دو قاشق از آن را کنار مي گذاريم و بقيه را در مخلوط کن مي ريزيم. حالا راني آماده شده را درون ظرف ريخته و يکي، دو قاشق از موادي را که برداشته بوديم، به ظرف هلو اضافه مي کنيم تا موقع نوشيدن، تکه هاي هلو زير دندان بيايد. راني هلو آماده است، آن را داخل يخچال قرار مي دهيم تا خنک شود.

 

دسر عربی

    غزال ملک حسيني

مواد لازم

پودر کرم کارامل: 2 بسته

شير: 4 ليوان

بيسکويت پتي بور: يک بسته

خامه صبحانه: 2 بسته

نسکافه: يک قاشق غذاخوري

پودر ژلاتين: 2 قاشق غذاخوري

آب: به ميزان لازم

طرز تهيه

پودر کرم کارامل را با شير مخلوط مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم تا حل شود. سپس ژلاتين را با چهار قاشق آب به روش بن ماري حل کرده و به کرم کارامل اضافه مي کنيم. مواد آماده را داخل مخلوط کن مي ريزيم و بيسکوييت ها را داخلش خرد مي کنيم. وقتي بيسکوييت ها کاملا مخلوط شد، خامه و نسکافه (نسکافه را هم با چند قاشق آب جوش حل مي کنيم) را اضافه کرده و تمام مواد را خوب مخلوط مي کنيم تا کاملا يکدست شود. حالا قالب موردنظر را چرب مي کنيم و مواد آماده شده را داخل قالب مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا خوب ببندد. اگر از سس کرم کارامل چيزي باقي مانده بود، مي توانيم با آن دسرمان را تزيين کنيم.

نکته: از هر نوع قالبي مي توان براي اين دسر استفاده کرد.